Gastenboek

kinderdiscogastenboek

 

Hoi Iedereen! Super tof dat jullie kijken op onze nieuwe website, wij zouden het helemaal leuk vinden als jullie hier regelmatig leuke berichten en/of vragen neer willen zetten en… je kan en mag hier natuurlijk op elkaar reageren, tot snel!

Lees hier de oude berichten

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Chantal

  Wij zijn met de NY party voor het eerst hier geweest omdat ik kaartjes had gewonnen.
  Mijn dochter vond het helemaal geweldig! Ook de schmink en tattoos zijn erg leuk! Ik ben heel vriendelijk behandeld en we komen de volgende gewoon weer! Daar rij ik graag 25 minuten voor naar Uithoorn! :-))

 2. Thea

  Ziet er super uit

 3. Daniëlle damian danley

  Me zoontje Damian vind het een super leuke disco hij gaat er met veel plezier heen!!! En met veel leuke verhalen komt hij terug!!!! Echt een top disco en ook betaalbaar dat is ook super belangrijk!!
  Leuk de deel tag en like actie ?

 4. wendy

  Hoi

  Heel erg leuk wat jullie allemaal organiseren voor de kids, mijn dochter kijkt elke maand heel erg uit naar de disco, en kan niet wachten op 13 februari. Ga zo door! En tot 13 februari.

 5. N- Graphics

  Beste Kids in the Mix,

  Ik hoop dat jullie tevreden zijn met de nieuwe website en ik wens jullie veel succes toe met het uitbreiden van de Kids in the Mix kinderdisco.

  Op naar de eerste 100 abonnees op de nieuwsbrief! Good Luck!

  Groeten,
  N-Graphics.nl
  Webdesign
  —————————————————————————————-
  Laat je overtuigen met een vrijblijvende voorbeeld website!
  Bezoek onze website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>