okt 30

Surprise Disco 17 November in Westend

De altijd leuke en gezellige Surprise disco komt er weer aan, dit keer alleen in Wijkcentrum Westend. Uiteraard zoals gewoonlijk wordt er weer de beste muziek gedraaid en zal er weer veel gedanst worden en…zijn er tijdens de disco veel prijsjes te winnen, maar dit keer op een iets andere manier!!!

sep 17

Halloween Disco 2017

O oh hij komt er weer aan… de griezelige Kids in the Mix disco, durf jij te komen??? Whaahahaha! Zoals inmiddels bekend wordt er weer veel gedanst, leuke dansjes (voor)gedaan en kan je ook weer prijsjes winnen en… een griezelige tattoo laten zetten.

aug 12

Kids Disco Party 9 en 15 September

De zomervakantie is nog niet voorbij, maar wij zijn al wel weer druk bezig met het organiseren van de 1e Kids In The Mix van het nieuwe schoolseizoen.

Ben jij er ook weer gezellig bij op Zaterdag 9 September in De Scheg of Vrijdag 15 September in Wijkcentrum Westend?

Super tof en leuk!

mrt 21

Lente Disco 8 en 21 April 2017

Vandaag is de lente begonnen, joepie! En dan ook voor het eerst lente disco’s bij Kids in the Mix. Zoals jullie inmiddels gewent zijn natuurlijk weer met extraatjes en een uitdeel kip. Oh ja en de prijzen tombola! Het gaat weer te gek gaaf worden, kom jij ook?

Nieuw! Vanaf de lente disco gaan we elke maand bij de minidisco elk kind met een prijsje naar huis laten gaan.

mrt 01

Glow in the Dark Disco 11 en 17 Maart 2017

Kom jij ook weer gezellig met je vrienden of vriendinnen naar de leukste disco van Amstelveen en Uithoorn? 11 Maart in De Scheg Uithoorn en 17 Maart in Westend Amstelveen is er weer Kids in the Mix en dit keer in het thema Glow in the Dark. Tot dan!

jan 23

Carnaval Disco 2017

Ben jij er ook weer bij? De Carnavals disco van Kids in the Mix! Het gaat weer te gek, cool, gaaf worden en wij hopen dat jullie allemaal verkleed komen in de leukste of mooiste outfits. Er wordt ook een speciale prijs weggegeven voor degene in de mooiste of origineelste outfit! Tot snel!

dec 06

X-Mas Kids Disco Gala 10 en 16 December 2016

Het is weer bijna zover de X-Mas Kids Disco Gala op 10 en 16 December, Ben jij er ook weer bij in je mooie Glitter & Glamour outfit? Gezellig!

aug 03

Disco Party eerste van het nieuwe seizoen!

Nu de meeste van jullie nog lekker aan het vakantie vieren zijn, zijn wij alweer druk bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen Kids In The Mix.

Het gaat weer super leuk worden! wij hebben er weer erg veel zin in en hopen jullie natuurlijk ook!

Het 1e thema van dit nieuwe seizoen gaat worden DISCO, dus trek je leukste en/of mooiste disco outfit aan en kom ook weer gezellig naar de Kids In The Mix disco op 10 of 16 September.

Disco Flyer A6 Drukwerk

mei 24

Winnaar kauwgomballen wedstrijd is bekend!

De winnaar van de kauwgomballen wedstrijd is bekend. Afgelopen disco was er een kauwgomballen wedstrijd waarbij je de kauwgomballen in de pot moest proberen te raden. Heel veel kinderen hebben de briefjes ingevuld en mee gedaan, top! Het juiste aantal kauwgomballen is 131 stuks en er was 1 iemand die daar het dichts bij in de buurt kwam en dat is Bing Estoppey, gefeliciteerd! Zouden de ouders van Bing ons een e-mail kunnen sturen of onderaan reageren bij welke disco ze de Summer Party aanwezig zullen zijn zodat wij de prijs kunnen overhandigen? Alvast bedankt en tot 11 of 17 Juni bij De Summer Party.

.winnaar-kauwgomballen-spel

mei 03

Sweet Candy Disco 14 en 20 Mei

Komen jullie ook weer naar de leukste disco van Uithoorn, Amstelveen en omstreken? Dit keer in het super coole, gave en vooral lekkere thema “Sweet Candy” Disco.

minidisco en kinderdisco in het thema Sweet Candy

Oudere berichten «