Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-core\wpsc-constants.php on line 155 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-widgets\admin_menu_widget.php on line 87 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\category_widget.php on line 164 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\product_tag_widget.php on line 93 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\shopping_cart_widget.php on line 148 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\donations_widget.php on line 104 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\latest_product_widget.php on line 114 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-components\theme-engine-v1\widgets\price_range_widget.php on line 93 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-includes\cart.class.php on line 434 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\kidsinthemix.nl\www\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-includes\cart.class.php on line 444 Nieuws - Kids in the Mix

mrt 24

Sweet Candy Disco 13 April 2018 Westend Amstelveen

Dit keer een week eerder als normaal in Westend, maar dan is de zoetste en gezondste disco van Amstelveen er weer. De Kids in the Mix Sweet Candy Disco. Het zou helemaal super tof zijn als je in kleding komt wat te maken heeft met snoep, ijsjes, groente, etc. Zien wij jullie ook weer bij de gezelligste en leukste disco van Amstelveen en omstreken? Tot dan!

feb 20

Glow in the Dark 2018

Kom jij ook weer naar de vet coole Glow in the Dark disco bij Kids in the Mix. Trek je witte of neon gekleurde outfit aan en ga los op de leukste muziek en de vetste beats. Tot snel!

feb 01

Carnaval Disco 2018

Alaaf, alaaf, alaaf het is weer CARNAVAL! Vrijdag 16 Februari in Westend Amstelveen en Zaterdag 17 Februari in De Scheg, Zien wij jullie ook weer gezellig bij de leukste disco van Amstelveen en Uithoorn? Vergeet ook niet je mooiste, leukste of stoerste outfit aan te trekken want degene met de origineelste outfit wint een prijs!

Carnaval 2018 flyer

okt 30

Surprise Disco 17 November in Westend

De altijd leuke en gezellige Surprise disco komt er weer aan, dit keer alleen in Wijkcentrum Westend. Uiteraard zoals gewoonlijk wordt er weer de beste muziek gedraaid en zal er weer veel gedanst worden en…zijn er tijdens de disco veel prijsjes te winnen, maar dit keer op een iets andere manier!!!

sep 17

Halloween Disco 2017

O oh hij komt er weer aan… de griezelige Kids in the Mix disco, durf jij te komen??? Whaahahaha! Zoals inmiddels bekend wordt er weer veel gedanst, leuke dansjes (voor)gedaan en kan je ook weer prijsjes winnen en… een griezelige tattoo laten zetten.

aug 12

Kids Disco Party 9 en 15 September

De zomervakantie is nog niet voorbij, maar wij zijn al wel weer druk bezig met het organiseren van de 1e Kids In The Mix van het nieuwe schoolseizoen.

Ben jij er ook weer gezellig bij op Zaterdag 9 September in De Scheg of Vrijdag 15 September in Wijkcentrum Westend?

Super tof en leuk!

mrt 21

Lente Disco 8 en 21 April 2017

Vandaag is de lente begonnen, joepie! En dan ook voor het eerst lente disco’s bij Kids in the Mix. Zoals jullie inmiddels gewent zijn natuurlijk weer met extraatjes en een uitdeel kip. Oh ja en de prijzen tombola! Het gaat weer te gek gaaf worden, kom jij ook?

Nieuw! Vanaf de lente disco gaan we elke maand bij de minidisco elk kind met een prijsje naar huis laten gaan.

mrt 01

Glow in the Dark Disco 11 en 17 Maart 2017

Kom jij ook weer gezellig met je vrienden of vriendinnen naar de leukste disco van Amstelveen en Uithoorn? 11 Maart in De Scheg Uithoorn en 17 Maart in Westend Amstelveen is er weer Kids in the Mix en dit keer in het thema Glow in the Dark. Tot dan!

jan 23

Carnaval Disco 2017

Ben jij er ook weer bij? De Carnavals disco van Kids in the Mix! Het gaat weer te gek, cool, gaaf worden en wij hopen dat jullie allemaal verkleed komen in de leukste of mooiste outfits. Er wordt ook een speciale prijs weggegeven voor degene in de mooiste of origineelste outfit! Tot snel!

dec 06

X-Mas Kids Disco Gala 10 en 16 December 2016

Het is weer bijna zover de X-Mas Kids Disco Gala op 10 en 16 December, Ben jij er ook weer bij in je mooie Glitter & Glamour outfit? Gezellig!

Oudere berichten «