Notice: Undefined index: status in /mnt/web311/e2/03/59605303/htdocs/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 63 Notice: Undefined index: status in /mnt/web311/e2/03/59605303/htdocs/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 225 Notice: Undefined index: status in /mnt/web311/e2/03/59605303/htdocs/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 227 Voor de ouders - Kids in the Mix

Beste Ouders en/of Verzorgers,

Van harte welkom op onze website van Kids In The Mix! ouders pagina

Op deze pagina willen wij u een klein beetje uitleg geven over Kids In The Mix en deze website die speciaal bedoeld is voor U als Ouder / Verzorger, maar vooral ook voor de kinderen.

Op de home pagina heeft u misschien al gelezen hoe Kids In The Mix is ontstaan en dat er een grote groep vrijwilligers elke maand de disco mogelijk maken, maar ook door U kunnen wij de disco mogelijk maken want er zou geen disco zijn als er geen kinderen naar de disco kunnen en/of mogen komen.

Veiligheid:

Wij hopen dat er elke maand kinderen en ouders op de website een kijkje komen nemen en wij proberen er dan ook een leuke, gezellige en informatieve site van te maken waar de kinderen graag op rond kijken en die veilig is.
Dit doen wij door middel van elke maand foto’s en soms filmpjes te plaatsen van de Kids In The Mix disco, maar ook leuke tips & tricks. Het leuke is dat iedereen op de website een reactie kan plaatsen zowel bij de foto’s, maar ook bij tips & tricks en vooral het gastenboek. Alle berichten die binnenkomen worden gemodereerd zodat mocht er toevallig iemand ergens op reageren wat niet leuk is of valt onder pesten dat die reactie niet geplaatst wordt.

Ook zijn de foto’s van elk feest apart beveiligd met een wachtwoord zodat alleen de kinderen (en ouders) die op het betreffende feest zijn geweest (met de code die ze hebben gehad tijdens de disco) de foto’s en/of filmpjes kunnen bekijken.

Tijdens de disco lopen er de hele middag of avond ruim voldoende vrijwilligers rond om alle kinderen in de gaten te houden zodat er altijd een leuke en gezellige sfeer blijft bestaan.

Mocht u het fijn vinden dat wij tijdens de avond of middag uw gegevens hebben dan kunt u deze bij de ingang (kassa vrijwilliger) opgeven zodat als er iets mocht gebeuren dat wij altijd iemand kunnen bereiken.

Zowel de glittertattoo’s alsmede ook de schmink die de kinderen kunnen laten zetten zijn dermatologisch getest en kunnen geen kwaad op de huid. (er word alleen met professionele veilige merken gewerkt)
Mocht u de glittertattoo er toch eerder vanaf willen halen dan kunt u dit heel makkelijk verwijderen met baby olie.

Wat kunt U op de website:

Zoals boven ook al een beetje omschreven kunt u zien wat de kinderen ook allemaal kunnen zien (mits de kinderen u de code geven van de foto;s ;-)), U kan natuurlijk reageren op de foto’s en alle berichten op de site, maar u kan natuurlijk ook de speciale All-In kaartjes aanschaffen via deze site of als er een fotoshoot is geweest de foto(‘s) bestellen.
Daarnaast zijn wij bezig met een webshop waar u leuke gadgets of feestartikelen zou kunnen aanschaffen, maar ook bijvoorbeeld complete glittertattoo sets.

Wij raden u ook aan om u te abonneren op de nieuwsbrieven, deze worden ongeveer 1 a 2 keer per maand verzonden naar uw mailbox. Door U te abonneren op de nieuwsbrief ontvangt u soms € 1,- korting op een All-In kaartje, maar blijft u ook op de hoogte van ontwikkelingen van Kids In The Mix en kunt u regelmatig meedingen naar leuke prijsjes, acties of gratis kaartjes die er verloot worden.

Sponsoren:

Wij organiseren regelmatig de 2e Zaterdag van de maand de Kids In The Mix disco feesten in De Scheg en meestal elke 3e Vrijdag van de Maand de Kids in the Mix in Westend Amstelveen, dat kost uiteraard redelijk wat geld net als een website en het onderhouden ervan. Nu komt er gelukkig elke maand natuurlijk weer wat terug omdat de disco’s steeds drukker en gezelliger worden, maar wij willen natuurlijk ook in de toekomst graag de disco’s voor de kinderen blijven organiseren. Wij zijn aan alle kanten druk bezig om te kijken hoe wij dit kunnen blijven organiseren en misschien zelfs te kunnen gaan uitbreiden, maar dat kunnen wij niet helemaal alleen. Wij zijn dan ook op zoek naar sponsoren die bijvoorbeeld met een leuke banner of advertentie op bijvoorbeeld onze website willen komen te staan zodat hij of zij goed gezien word en dat er voor ons een aantal kosten gedekt zijn. Mocht u iemand weten die zou willen sponsoren of misschien dat u zelf wilt sponsoren (met bijvoorbeeld een advertentie) laat dit dan a.u.b. via mail even weten, wij zijn U er in ieder geval dankbaar voor!

Leuke ideeën:

Wij (de hele groep vrijwilligers) proberen elke keer weer een leuk thema aan de disco’s te geven en nieuwe ideeën uit te proberen. Mocht U een leuk idee of suggestie hebben dan horen wij die uiteraard erg graag, alle ideeën en suggesties zijn welkom!

Vragen?:

Heeft U nog vragen betreft Kids In The Mix of over de website dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via telefoon op nummer 085-8769567 of een mail sturen naar info@kidsinthemix.nl 

U kan natuurlijk ook uw vraag stellen voor of na de disco aan 1 van de vrijwilligers.